INFINITY INTERIORS

U droomt van een interieur waarin u tot rust kan komen? U wenst van uw woning een harmonieuze omgeving te maken dat een gevoel van welzijn waarborgt ?

La Belle Idee begeleidt u in uw project, schilderwerken of de transformatie van uw interieur of decoratie.

Uw huis hoort de plek bij uitstek te zijn om te ontspannen, tijd te maken voor familie of om van een excellent diner te genieten met vrienden. "Thuis" is waar we kunnen herbronnen, onszelf zijn in alle rust en harmonie. En waar er harmonie heerst, voelen we ons goed... Om het even of we houden van modern, klassiek, retro, landelijk,...

Onze visie:

Less is more ! Ga niet overdecoreren en reserveer voldoende ruimte.
Een sober interieur is esthetischer dan een overdosis. Het zorgt voor sereniteit.

Kies enkel het meubilair uit waar u echt van houdt, dat een verhaal te vertellen heeft of dat u op de een of andere manier raakt.  

Unieke of authentieke objecten doen het altijd prima. Een decor hoeft niet in één keer af te zijn. Een interieur evolueert met wie we zijn.

Neem de tijd om op dat éne meubel of object te stuiten, een kleurkeuze te maken, een mooie steen te vinden of een schilderij dat tot de verbeelding spreekt...

Speel met neutrale en zachte kleuren.

Minerale verven, zoals kalk en leem laten een vertrek leven.

Verder zorgen natuurlijke materialen ( zoals linnen, wollen stoffen, enz ) voor een nobel detail. Altijd een goede keuze voor de gordijnen, het tafel - en bedlinnen.

Durf een abstact schilderij of kunstwerk te integreren of contrasterende kleuren te gebruiken. Dat zorgt voor dynamiek en frisheid.

Hier kunt u onze laatste realisaties bekijken.

Het is onze passie om in deze moderne tijd van een interieur een warme omgeving te maken met plaats voor authenticiteit.
We kunnen u hierbij helpen.